abc arkenbouw ark

Werken bij ABC Arkenbouw

Mensen met passie en inzet voor het werk

Werken bij ABC Arkenbouw

ABC Arkenbouw is al jarenlang specialist in het bouwen van drijvende woningen, kantoren, restaurants enzovoorts. De bouw wordt volledig onderdak uitgevoerd waarbij op iedere afdeling specialisten werken; houtskeletbouw, beton, afbouw, bedrijfsbureau en verkoop.

Dit doen we in een team van betrokken en deskundige medewerkers die nauw met elkaar samenwerken.

Bij ABC Arkenbouw werken we nauw samen met diverse opdrachtgevers; particulieren die een woonark of drijvende woning laten bouwen of bijvoorbeeld gemeenten en projectontwikkelaars die nieuwbouw waterwoningen door ons laten bouwen. Ook zij verwachten klantgerichtheid, het leveren van kwaliteit, afspraak is afspraak en betrokken medewerkers.  

Vacatures

We hebben regelmatig plaats voor nieuwe ervaren medewerkers en stagiaires, die de diverse afdelingen binnen ons bedrijf komen versterken. Mensen met passie en inzet voor het werk. Denk jij een goede aanvulling op ons team te zijn? Solliciteer dan snel want wij zijn op zoek naar een:

Enthousiaste medewerker ter versterking van ons bedrijfsbureau

Je taken zijn onder andere:
- Begeleiding van onze klanten tijdens het gehele bouwproces
- Calculeren (kennis van Excel vereist)
- Autocad tekenen
- Details uitwerken/tekenen
- Offertes aanvragen
- Meer- en minderwerken opmaken
- Bestellingen
- Budget bewaking
- Commerciële taken (verkoopondersteuning)

Jij past bij ons team omdat je jong bent, leergierig, een afgeronde bouwkundige HBO of MBO opleiding bezit en zin hebt in een nieuwe uitdaging!
Stuur je sollicitatie en CV naar info@arkenbouw.nl