woonboot exterieur

Een woonark kopen?

ABC ontzorgt.

Een woonark kopen?

ABC Arkenbouw is al meer dan 20 jaar specialist in het bouwen van woonarken. Klassiek, modern, design, één verdieping of meerdere, volledig of casco afgebouwd. Altijd op uw woonwensen en uw budget afgestemd! Aangenaam ABC. 
ABC bouwt al jaren volgens het Bouwbesluit. In goed overleg met uw gemeente vragen wij voor u hiervoor de vergunning aan. Goed om te weten dat ABC woonarken volledig onderdak bouwt. Dit betekent dat we efficiënt kunnen bouwen, wat voor u een korte bouwtijd betekent. Ongeacht welke weersomstandigheden blijft u woonark droog. Dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit. ABC Arkenbouw is de drijvende kracht achter uw waterwoonwensen.  

 

Betrokken en ervaren medewerkers

Onze ervaren en betrokken medewerkers werken graag, met passie en vakkundig aan uw waterwoonwensen. Van A tot Z denken we met u mee; van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de aflevering op uw ligplaats. 

Kwaliteit staat voorop

Wat ons ook kenmerkt is het werken met vaste, gespecialiseerde bedrijven. Van schilder -, beton- en gevelspecialisten tot installateur- en afmeerspecialisten. Zij weten exact wat er bij de bouw van een woonark komt kijken en zoeken samen met ons steeds naar de beste oplossing voor u. 

Een aanspreekpunt

Onze offertes zijn begrijpelijk én volledig, u betaalt pas bij oplevering en tijdens de bouw kunt u te allen tijde komen kijken of uw woonark wordt gebouwd zoals afgesproken is. Met korte lijnen en één aanspreekpunt. Voor u wel zo gemakkelijk.


ABC ontzorgt

De indeling van uw nieuwe woonark, op maat naar uw waterwoonwensen. Heeft u zelf al een ontwerp? Wilt u liever een architect, dan geven wij u graag diverse namen van architecten waar wij graag en regelmatig mee samenwerken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen architect ‘meenemen’. 

 

Aangenaam ABC

U bent van harte welkom om vrijblijvend op Urk te komen kijken. Er liggen altijd een aantal woonarken in aanbouw. Maakt u daarvoor wel even een afspraak, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • aalsmeer uiterweg ark

  Aalsmeer, Uiterweg

  Paula en Robert wonen al even op deze woonark op de Westeinderplassen in Aalsmeer. ‘Het mooie van wonen op het water is dat je alle seizoenen het uitzicht beleeft. Op ons plekje ben je zomers omgeven door toeristen, in de winter op jezelf aangewezen. Heerlijk!'

  Meer over Aalsmeer, Uiterweg
 • Loosdrechtseplassen

  Loosdrechtseplassen

  Niet voor niets wordt dit gedeelte van Nederland de ‘Watertuin van Nederland’ genoemd. Aan een droom van een eilandje ligt een juweeltje van een recreatieark.

  Meer over Loosdrechtseplassen
 • amsterdam appelweg ark

  Amsterdam, Appelweg

  De woonark van Richard Jacobs en Elise Kaandorp aan de Appelweg in Amsterdam valt op. Niet alleen door de grootte, maar ook door de vorm en de twee terrassen.

  Meer over Amsterdam, Appelweg