woonboot exterieur

Een woonark kopen?

ABC ontzorgt.

Een woonark kopen?

ABC Arkenbouw is al meer dan 20 jaar specialist in het bouwen van woonarken. Klassiek, modern, design, één verdieping of meerdere, volledig of casco afgebouwd. Altijd op uw woonwensen en uw budget afgestemd! Aangenaam ABC. 
ABC bouwt al jaren volgens het Bouwbesluit. In goed overleg met uw gemeente vragen wij voor u hiervoor de vergunning aan. Goed om te weten dat ABC woonarken volledig onderdak bouwt. Dit betekent dat we efficiënt kunnen bouwen, wat voor u een korte bouwtijd betekent. Ongeacht welke weersomstandigheden blijft u woonark droog. Dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit. ABC Arkenbouw is de drijvende kracht achter uw waterwoonwensen.  

 

Betrokken en ervaren medewerkers

Onze ervaren en betrokken medewerkers werken graag, met passie en vakkundig aan uw waterwoonwensen. Van A tot Z denken we met u mee; van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de aflevering op uw ligplaats. 

Kwaliteit staat voorop

Wat ons ook kenmerkt is het werken met vaste, gespecialiseerde bedrijven. Van schilder -, beton- en gevelspecialisten tot installateur- en afmeerspecialisten. Zij weten exact wat er bij de bouw van een woonark komt kijken en zoeken samen met ons steeds naar de beste oplossing voor u. 

Een aanspreekpunt

Onze offertes zijn begrijpelijk én volledig. Uiteraard beantwoorden we graag al uw vragen en tijdens de bouw kunt u te allen tijde komen kijken of uw woonark wordt gebouwd zoals afgesproken is. Met korte lijnen en één aanspreekpunt. Voor u wel zo gemakkelijk.


ABC ontzorgt

De indeling van uw nieuwe woonark, op maat naar uw waterwoonwensen. Heeft u zelf al een ontwerp? Wilt u liever een architect, dan geven wij u graag diverse namen van architecten waar wij graag en regelmatig mee samenwerken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen architect ‘meenemen’. 

 

Aangenaam ABC

U bent van harte welkom om vrijblijvend op Urk te komen kijken. Er liggen altijd een aantal woonarken in aanbouw. Maakt u daarvoor wel even een afspraak, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • amsterdam jaagpad ark

  Amsterdam, Jaagpad

  Twee jaar geleden ging het roer om en besloten we dat we een nieuwe ark wilden waarin we alles in één keer goed wilden doen. Het resultaat is om van te watertanden. Niet alleen het riante terras, maar ook van binnen is de drijvende watervilla echt iets bijzonders geworden.

  Meer over Amsterdam, Jaagpad
 • woonark amsterdam amstel

  Amsterdam, Amstel

  Wonen als een prins op de Amstel. Met zicht op Carré. Een moderne ark in een historische hotspot van Amsterdam – dat was de uitdaging. Hans Paping kreeg zijn strakke ark door de Welstandscommissie en woont als een prins op de Amstel.

  Meer over Amsterdam, Amstel
 • waterwonining woonark Amsterdam Wittenkade

  Amsterdam, de Wittenkade

  Op een unieke en populaire locatie om de hoek van het Westerpark en de Jordaan ligt deze prachtige woonark (ca. 116 m2)

  Meer over Amsterdam, de Wittenkade