aalsmeer uiterweg ark

Woonark Aalsmeer

Uiterweg

Aalsmeer Uiterweg

Lengte18,00 m Breedte6,00 m
Hoogte4,40 m Inhoud422 m3
Oppervlakte187 m2

Wonen op de Westeinderplassen

Met een flink aantal grote ramen, valt er veel licht naar binnen en heb je dus ook een magnifiek uitzicht. Het puntdak van de woonark is uitgevoerd in zink, niet goedkoop maar wel mooi. De bekleding is red cedar, nu nog met een warme gloed, maar het begint hier en daar al wat te vergrijzen. Aan de waterkant heeft de ark een driehoeksvormig terras dat naar links nog een stukje doorloopt.

Van alle gemakken voorzien

De entree is een echte hal met grote vensters en een houten trap. Links is een ruime bijkeuken en de technische ruimte. Ook links bevindt zich het kantoor met een prachtig uitzicht op de jachthaven. De heerlijke hoekkeuken, door ABC geregeld, heeft aan de overzijde een soort serre-achtig gedeelte met ramen die doorlopen tot in het plafond. Hierna komen we in de woonkamer, met (gas)haard en een brede schuifpui. Ook hier is het uitzicht fantastisch.

Via de hal bereiken we de benedenverdieping. Hier vinden we twee kleine logeerkamers. Dan een washok en een eerste badkamer, compleet met douchehoek. De ouderslaapkamer heeft een veel ruimere badkamer en een meterslange kastenwand. Heel praktisch.

Paula’s broer heeft een klassieke ABC ark, rietgedekt. ’De prettige benadering, het feit dat alles mogelijk is en de gedegen kwaliteit kenden we al. Logisch dat we de onze ook bij ABC lieten bouwen’.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • waterwonining woonark Amsterdam Wittenkade

  Amsterdam, de Wittenkade

  Heerlijk gelegen

  Op een unieke en populaire locatie om de hoek van het Westerpark en de Jordaan ligt deze prachtige onder architectuur gebouwde woonark. (ca. 116 m2)

  De woonboot is gelegen aan een zeer fraaie rustige kade. In de nabijheid treft u diverse ...

  Meer over Amsterdam, de Wittenkade
 • amsterdam buiksloterdijk ark

  Amsterdam, Buiksloterdijk

  Geen poespas, dat scheelt

  ‘Geen poespas of ditjes en datjes. Gewoon een woonark waar we fijn en zorgeloos in kunnen wonen. Onze woonark is misschien niet groot, maar we zijn heel tevreden’, aldus Han en Marja Pennekamp. ‘Onze oude woonark was erg op de wal ...

  Meer over Amsterdam, Buiksloterdijk
 • amsterdam nieuwendammerkade ark

  Amsterdam, Nieuwendammerkade

  Het buitengevoel in Amsterdam, zo kan het ook!

  Henk en Yvonne Bezemer woonden op een oude loodskotter aan de Nieuwendammerkade in Amsterdam. ‘Gezien onze leeftijd viel het onderhoud zwaar. Voor de toekomst moest de nieuwe woonark vooral comfortabel zijn en ...

  Meer over Amsterdam, Nieuwendammerkade