aalsmeer uiterweg ark

Woonark Aalsmeer

Uiterweg

Aalsmeer Uiterweg

Lengte18,00 m Breedte6,00 m
Hoogte4,40 m Inhoud422 m3
Oppervlakte187 m2

Wonen op de Westeinderplassen

Met een flink aantal grote ramen, valt er veel licht naar binnen en heb je dus ook een magnifiek uitzicht. Het puntdak van de woonark is uitgevoerd in zink, niet goedkoop maar wel mooi. De bekleding is red cedar, nu nog met een warme gloed, maar het begint hier en daar al wat te vergrijzen. Aan de waterkant heeft de ark een driehoeksvormig terras dat naar links nog een stukje doorloopt.

Van alle gemakken voorzien

De entree is een echte hal met grote vensters en een houten trap. Links is een ruime bijkeuken en de technische ruimte. Ook links bevindt zich het kantoor met een prachtig uitzicht op de jachthaven. De heerlijke hoekkeuken, door ABC geregeld, heeft aan de overzijde een soort serre-achtig gedeelte met ramen die doorlopen tot in het plafond. Hierna komen we in de woonkamer, met (gas)haard en een brede schuifpui. Ook hier is het uitzicht fantastisch.

Via de hal bereiken we de benedenverdieping. Hier vinden we twee kleine logeerkamers. Dan een washok en een eerste badkamer, compleet met douchehoek. De ouderslaapkamer heeft een veel ruimere badkamer en een meterslange kastenwand. Heel praktisch.

Paula’s broer heeft een klassieke ABC ark, rietgedekt. ’De prettige benadering, het feit dat alles mogelijk is en de gedegen kwaliteit kenden we al. Logisch dat we de onze ook bij ABC lieten bouwen’.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • amsterdam jacob van lennepkade ark

  Amsterdam, Jacob van Lennepkade

  Hartje Amsterdam, om van te watertanden

  Het is fantastisch wonen aan de Jacob van Lennepkade in Amsterdam. Hier ligt de enkellaags ark van de Ninya en Frank. Een ark om van te watertanden. Mooi én functioneel.

  De ark meet 17,25 bij 5 meter en herbergt ...

  Meer over Amsterdam, Jacob van Lennepkade
 • amsterdam appelweg ark

  Amsterdam, Appelweg

  Wonen op waterniveau

  De ark bestaat uit twee verdiepingen. Maar omdat Richard en Elise niet ‘in de bak’ willen wonen, is de verdiepingsvloer op de waterlijn geplaatst. Hier op het waterniveau zijn de slaapkamer, logeerkamer, badkamer en het atelier gesitueerd. ...

  Meer over Amsterdam, Appelweg
 • woonark haarlemmerliede penningsveer

  Recreatieark Rijpwetering

  Recreatie juweeltje in Rijpwetering

  Midden in het polder- en plassengebied van het Groene Hart ligt dit juweeltje; de recreatiewoonark van Claudia en Jaap van Eck. In 2010 kochten ze een oudere woonark in Rijpwetering. ‘Toen wij aan het nadenken waren over de bouw ...

  Meer over Recreatieark Rijpwetering