amsterdam jaagpad ark

Woonark Amsterdam

Jaagpad

Amsterdam Jaagpad

Lengte16,00 m Breedte5,85 m
Hoogte5,50 m Inhoud501 m3
Oppervlakte139 m2

Spektakel aan de sluis in Amsterdam

Briant Ent: Vooral over de combinatie van modern en klassiek zijn we erg tevreden. Details zoals de oude Amsterdamse voordeur, stijldeuren en een houtkachel geven een warme klassieke uitstraling. Verder is alles recht en stoer met grote ruimtes. Alle ramen zitten op de juiste plek. Het uitzicht lijkt wel op een schilderij. Tegelijkertijd is er voldoende privacy gebleven. Tijdens het koken in onze open keuken houden we contact met onze gasten en zijn zij betrokken bij onze kookkunsten.

Het terras geeft in de zomer een enorme verlenging van de woonkamer. En vanaf het terras volgen we alles wat er in de sluis gebeurt.

De benedenverdieping is echt heel ruim. We hebben zelfs een ruimte gecreëerd voor een bioscoop.

Geen kleine lettertjes

Over de bouw zijn we dik tevreden. Een paar kleine dingen zijn misgegaan maar waren bespreekbaar en zijn adequaat opgelost. Regelmatig ontvingen we een telefoontje om te overleggen en kregen we foto’s om te zien hoe de bouw vorderde. We hebben abc ervaren als zeer betrouwbaar. In ons contract kwamen bijvoorbeeld geen ‘nog nader te bepalen’ onderdelen voor. Tijdens de bouw betaalden we steeds achteraf onze termijnen en na de oplevering werden nazorgpunten vrij snel opgelost. 

Verschil in vloeren

In deze woonark zijn betonnen tussenvloeren toegepast. Bij ABC kunt u kiezen uit verschillende tussenvloeren. Van hout tot en met beton. Dit is afhankelijk van de woonwensen van een opdrachtgever. Bij ABC zijn alle vloeren ‘vrij overspannend’. Het voordeel daarvan is dat de bewoners helemaal zelf kunnen bepalen waar de tussenwanden komen te staan.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • Groningen, Eelderwolde, Paterswoldsemeer

  Paterswolde, Groningerweg

  Deze vier prachtige woonarken worden gebruikt als recreatiewoningen en liggen aan het Paterswoldsemeer, Groningen. Ontworpen door JAS Architecten (Jeroen Architectuur Studio). Een prachtige plek met een weids uitzicht.

  De arken zijn aan de buitenzijde bekleed met ...

  Meer over Paterswolde, Groningerweg
 • vinkeveen oukoop ark terras

  Vinkeveen, Herenweg

  Terug naar Vinkeveen

  ‘Vinkeveen’ wordt onder de recreanten ook wel ‘Werkeveen’ genoemd. Werken hebben we al genoeg gedaan, dus wilden we een zo onderhoudsvrije ark als mogelijk’, aldus de familie Stam. De gevelbekleding werd daarom grijs Trespa, in ...

  Meer over Vinkeveen, Herenweg
 • ark monnickendam galgeriet

  Monnickendam, Galgeriet

  Op deze prachtige plek hebben de bewoners een geweldig uitzicht over historisch Monnickendam en het IJsselmeer.
  Zeer bijzonder in het ontwerp is het schuine dak. Daarbinnen kijk je vanaf de vide zo de jachthaven over en stap je het ...

  Meer over Monnickendam, Galgeriet