amsterdam vredenhof ark

Woonark Amsterdam

Vredenhof

Amsterdam Vredenhofpad

Lengte16,50 m Breedte5,50 m
Hoogte4,50 m Inhoud372 m3
Oppervlakte118 m2

Puur genieten

Comfortabel, open, praktisch en prettig wonen waren de uitgangspunten bij het ontwerp van Jacqueline Lissenburg en Ed van de Pas. De ligplek aan het Vredenhofpad in Amsterdam heeft een heerlijke tuin, aan één zijde buren en de andere zijde een vrij uitzicht.

 

Koken en wonen in één ruimte

‘Heerlijk vinden we de grote leefkeuken. Vanachter het kookeiland kijk je via de beide schuifpuien naar de tuin, het terras en heb je contact met de woonkamer’. Door de prachtige brede houten trap bereik je de comfortabele zitkamer. Hier is een muur als ruimteverdeler geplaatst. achter deze muur, die aan beide zijden open is, bevindt zich de werkkamer.

 

Slaap- badkamer

De gecombineerde slaap- en badkamer zijn gescheiden door een tussenmuur. Optisch zorgt dit voor meer ruimte en geeft tegelijkertijd de nodige privacy. Zwart, wit en antracietgrijs zijn de kleuren die in beide ruimtes zijn gebruikt. Hierdoor is het een rustig geheel geworden.

 

Extra ruimte door splitlevel

De splitlevel is 16,5 m lang x 5,5 m breed en heeft een hoogte van 4,5 m boven de waterlijn. er is hierdoor veel ruimte gecreëerd. Vanuit de woonkeuken is het maar een paar treden omhoog naar de zitkamer en met een andere trap via een paar treden omlaag naar de slaapverdieping.

 

Buiten leven

De woonkeuken wordt nog eens extra verlengd door het terras op het water. ‘Hier genieten we vanuit onze luie stoel en zitkussens van het vrije uitzicht’.

 

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • aalsmeer uiterweg ark

  Aalsmeer, Uiterweg

  Wonen op de Westeinderplassen

  Met een flink aantal grote ramen, valt er veel licht naar binnen en heb je dus ook een magnifiek uitzicht. Het puntdak van de woonark is uitgevoerd in zink, niet goedkoop maar wel mooi. De bekleding is red cedar, nu nog met een warme ...

  Meer over Aalsmeer, Uiterweg
 • waterwonining woonark meerstad groningen

  Zwaneneiland Meerstad

  Binnenkijken bij Bert en Harriëtte

  Wonen op het water. Voor velen een droom, Bert en Harriëtte maakten het waar in Meerstad. Vanaf hun terras kunnen ze zo het water induiken. “Sinds we hier wonen hebben we het gevoel dat we elke dag op vakantie zijn.’’
  Meer over Zwaneneiland Meerstad

 • amsterdam weesperzijde

  Amsterdam, Weesperzijde

  In hartje Amsterdam herbergt deze heerlijke woonark maar liefst twee woongedeeltes. Eén voor de eigenaren en een gedeelte voor de verhuur.
  De woonark steekt 2,5 meter boven de waterlijn uit en er ...

  Meer over Amsterdam, Weesperzijde