waterwonining woonark Amsterdam Wittenkade

de Wittenkade

Amsterdam

Amsterdam de Wittenkade

Lengte24,60 m Breedte5,60 m
Hoogteboven water 2,50 m Inhoud360 m3
Oppervlakte116 m2

Heerlijk gelegen

Op een unieke en populaire locatie om de hoek van het Westerpark en de Jordaan ligt deze prachtige onder architectuur gebouwde woonark. (ca. 116 m2)

De woonboot is gelegen aan een zeer fraaie rustige kade. In de nabijheid treft u diverse cafés en eetgelegenheden aan, waaronder 'Café restaurant Amsterdam'. Ook de beroemde Avondmarkt, diverse speeltuinen en supermarkten liggen om de hoek. Op steenworp afstand ligt het Westerpark waar je kunt genieten van de prachtige natuur en de diverse festivals.

 

Drie slaapkamers en grote raampartijen

Middels een eigen entree aan de Wittenkade bereikt u deze geheel nieuw gebouwde woonboot. Bij binnenkomst links zijn de eerste twee slaapkamers van de drie gerealiseerd. Deze hebben een eigen douche en zijn groot genoeg voor een tweepersoons bed.
Vanuit de hal is er ook een separaat toilet en een washok aanwezig waar genoeg plaats is voor de wasmachine en droger.
De woonkamer kenmerkt zich door de lichtinval en de grote raampartijen. Donkergrijze aluminium raampartijen geven het een moderne uitstraling met in het midden van de woning een prachtig zonneterras, welke betreden kan worden middels schuifdeuren vanuit maar liefst drie zijden. Het terras ligt op waterniveau waardoor je als waterliefhebber goed op je plek zit. Er zijn aansluitingen voor bv warmtestralers of een zonnescherm. Je hebt op het terras het grootste gedeelte van de dag zon.
In het midden van de woning bevindt zich een moderne ruime keuken met houten look en rvs blad. Er is diverse inbouwapparatuur van Boretti, waaronder een vaatwasser, koelkast en combimagnetron.
Aan de achterkant van de woning bevindt zich de grote slaapkamer, deze is voorzien van een stijlvolle badkamer met een dubbele wastafel grote spiegels en een moderne douche. De speelse wandafwerking met kiezels springt direct in het oog. Grenzend aan deze kamer bevindt zich een ruime ingebouwde garderobekast.

 

 

 

 

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • broek in waterland ark broekermeerdijk

  Broek in Waterland, Broekermeerdijk

  Drijvend droompaleis

  Op een perfecte locatie ligt de woonark van Carin van de Weerd en Vincent Hagen in Broek in Waterland. Van alle kanten omringd door de natuur en dit is zoveel mogelijk doorgevoerd in de woonark.

  ‘Het meest in het oog springende en ...

  Meer over Broek in Waterland, Broekermeerdijk
 • amsterdam brigantijnkade ark

  Amsterdam, Brigantijnkade

  Een sprong in het diepe

  Drijvend droomhuis op IJburg

  ‘Een sprong in het diepe, zo voelde het eerst wel. We kenden natuurlijk geen enkele arkenbouwer, wisten niets van bouwen op het water en de gemeente stelde, terecht, veel eisen. Bovendien hebben we ...

  Meer over Amsterdam, Brigantijnkade
 • Waterwoning Meerstad, Groningen

  Groningen, Meerstad

  Goedemorgen...

  Stel je voor: je komt 's ochtend uit je bed, je loopt de trap op en met een verse kop koffie in je hand kijk je naar de zon die langzaam in de verte opkomt. De kleuren van het landschap voor je zijn bijna niet te omschrijven. En anders dan ...

  Meer over Groningen, Meerstad