waterwonining woonark Amsterdam Wittenkade

de Wittenkade

Amsterdam

Amsterdam de Wittenkade

Lengte24,60 m Breedte5,60 m
Hoogteboven water 2,50 m Inhoud360 m3
Oppervlakte116 m2

Heerlijk gelegen

Op een unieke en populaire locatie om de hoek van het Westerpark en de Jordaan ligt deze prachtige onder architectuur gebouwde woonark. (ca. 116 m2)

De woonboot is gelegen aan een zeer fraaie rustige kade. In de nabijheid treft u diverse cafés en eetgelegenheden aan, waaronder 'Café restaurant Amsterdam'. Ook de beroemde Avondmarkt, diverse speeltuinen en supermarkten liggen om de hoek. Op steenworp afstand ligt het Westerpark waar je kunt genieten van de prachtige natuur en de diverse festivals.

 

Drie slaapkamers en grote raampartijen

Middels een eigen entree aan de Wittenkade bereikt u deze geheel nieuw gebouwde woonboot. Bij binnenkomst links zijn de eerste twee slaapkamers van de drie gerealiseerd. Deze hebben een eigen douche en zijn groot genoeg voor een tweepersoons bed.
Vanuit de hal is er ook een separaat toilet en een washok aanwezig waar genoeg plaats is voor de wasmachine en droger.
De woonkamer kenmerkt zich door de lichtinval en de grote raampartijen. Donkergrijze aluminium raampartijen geven het een moderne uitstraling met in het midden van de woning een prachtig zonneterras, welke betreden kan worden middels schuifdeuren vanuit maar liefst drie zijden. Het terras ligt op waterniveau waardoor je als waterliefhebber goed op je plek zit. Er zijn aansluitingen voor bv warmtestralers of een zonnescherm. Je hebt op het terras het grootste gedeelte van de dag zon.
In het midden van de woning bevindt zich een moderne ruime keuken met houten look en rvs blad. Er is diverse inbouwapparatuur van Boretti, waaronder een vaatwasser, koelkast en combimagnetron.
Aan de achterkant van de woning bevindt zich de grote slaapkamer, deze is voorzien van een stijlvolle badkamer met een dubbele wastafel grote spiegels en een moderne douche. De speelse wandafwerking met kiezels springt direct in het oog. Grenzend aan deze kamer bevindt zich een ruime ingebouwde garderobekast.

 

 

 

 

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • Amsterdam, Joan Muyskenweg

  Amsterdam, Joan Muyskenweg

  Aan de Amstel uit de wind

  We gaan langs bij de eigenaren van deze prachtige ark op een evenzo prachtige plek aan de Amstel. Het verhaal begint met dat Jan Bodewes en Monique Smulders nog nooit op het water hadden gewoond. ‘We vielen voor deze plek; in de stad maar ...

  Meer over Amsterdam, Joan Muyskenweg
 • woonark haarlemmerliede penningsveer

  Haarlemmerliede, Penningsveer

  Een ark dat moest ‘m worden

  Auke Herrema en Allard Zoutendijk wilden graag 'bijzonder' wonen. Ze zochten eigenlijk een oud fabriekshalletje of schoolgebouwtje. Die waren niet te vinden of, als ze werden aangeboden, waren ze onbetaalbaar.
  Auke ...

  Meer over Haarlemmerliede, Penningsveer
 • amsterdam vredenhof ark

  Amsterdam, Vredenhofpad

  Puur genieten

  Comfortabel, open, praktisch en prettig wonen waren de uitgangspunten bij het ontwerp van Jacqueline Lissenburg en Ed van de Pas. De ligplek aan het Vredenhofpad in Amsterdam heeft een heerlijke tuin, aan één zijde buren en de andere zijde een vrij ...

  Meer over Amsterdam, Vredenhofpad