Haarlem, Jaagpad

Haarlem

Jaagpad

Haarlem Jaagpad

Lengte18.5 m Breedte6.80 m
Hoogte4 m Inhoud485 m3
Oppervlakte162 m2

Rick en Marieke vertellen...


We kozen voor ABC Arkenbouw omdat de bezoeken prettig en open waren. De rondleiding door de fabriekshal vonden we indrukwekkend en de gesprekken waren duidelijk, gastvrij en eerlijk. Tijdens de bouw was er regelmatig overleg en het was duidelijk wat wel en niet in de prijs zat, ook heel fijn. De bereidheid van ABC om een oplossing te vinden binnen de kaders (kwaliteit, design, budget) hebben we ook heel positief ervaren. ABC was goed bereikbaar en we kregen ook snel reactie op onze mail. 

Energieneutraal

We wilden een strakke inrichting met veel licht en uitzicht naar buiten, duurzame materialen en bouw, basiskleuren, genoeg ruimte om te wonen, maar ook om te werken. Hun wensen zijn ruimschoots uitgekomen! De fraaie waterwoning is een energiezuinige woonark zonder gasaansluiting met optimale isolatiewaarden. De woonark wordt elektrisch verwarmd door een warmtepomp. Door de toevoeging van maar liefst 30 zonnepanelen is de drijvende woning energieneutraal te noemen. De woonark is afgewerkt met onderhoudsarme Eternit Tectiva gevelplaten en heeft kunststof kozijnen met een verdiept profiel. Verder o.a. 2 badkamers, een inpandig terras met omloop aan de waterzijde, een stalen trap met houten treden en glazen balustrade.

Tips van Rick en Marieke:

Bedenk welke principes of niet onderhandelbare zaken je wil hebben, zodat je daar bij het nemen van besluiten op terug kan vallen. Ga eerst bij ABC kijken om te zien hoe anderen hun ark gemaakt hebben. Je kan leren van hun keuzes. Maak een budget en gebruik je budget om keuzes te maken, tenzij je natuurlijk een oneindig budget zou hebben.... 

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • Waterwoning Meerstad Groningen

  Meerstad Groningen

  Wonen met prachtig uitzicht over het water?  Dat kan in deze comfortabele waterwoning. Deze waterwoning heeft een uniek karakter, is perfect geisoleerd, veilig en  de afwerking is tot in de puntjes verzorgd.

  De indeling wordt op uw woonwensen afgestemd. Beide ...

  Meer over Meerstad Groningen
 • Groningen, Eelderwolde, Paterswoldsemeer

  Paterswolde, Groningerweg

  Deze vier prachtige woonarken worden gebruikt als recreatiewoningen en liggen aan het Paterswoldsemeer, Groningen. Ontworpen door JAS Architecten (Jeroen Architectuur Studio). Een prachtige plek met een weids uitzicht.

  De arken zijn aan de buitenzijde bekleed met ...

  Meer over Paterswolde, Groningerweg
 • Amsterdam, Joan Muyskenweg

  Amsterdam, Joan Muyskenweg

  Aan de Amstel uit de wind

  We gaan langs bij de eigenaren van deze prachtige ark op een evenzo prachtige plek aan de Amstel. Het verhaal begint met dat Jan Bodewes en Monique Smulders nog nooit op het water hadden gewoond. ‘We vielen voor deze plek; in de stad maar ...

  Meer over Amsterdam, Joan Muyskenweg