Waterwoning Meerstad Groningen

Waterwoning Meerstad Groningen

Waterwoning Meerstad Groningen

Drijvend wonen in Meerstad Groningen

Lengte15 m Breedte5,90 m
Inhoud410 m3
Oppervlakte158 m2

Wonen met prachtig uitzicht over het water?  Dat kan in deze comfortabele waterwoning. Deze waterwoning heeft een uniek karakter, is perfect geisoleerd, veilig en  de afwerking is tot in de puntjes verzorgd.

De indeling wordt op uw woonwensen afgestemd. Beide verdiepingen zijn vrij-indeelbaar. Vanuit de zeer lichte en royale woonkamer stapt u zo op uw riante terras.

In de benedenverdieping bevinden zich drie royale slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een heerlijke inloopkast. De ruime badkamer biedt plaats aan twee wastafels een ligbad en saparate douche. Het toilet bevindt zich naast de badkamer evenals de ruimte voor wasmachine en droger.

Onze isolatie is perfect. Het is beproefd én bewezen. Naast energiezuinig voelt het binnenklimaat heel aangenaam. Graag laten wij u zien welke duurzamen andere oplossingen in de waterwoning geintegreerd zijn. 

Meer informatie vindt u op: meerstad.eu 

 

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • woonark haarlemmerliede penningsveer

  Haarlemmerliede, Penningsveer

  Een ark dat moest ‘m worden

  Auke Herrema en Allard Zoutendijk wilden graag 'bijzonder' wonen. Ze zochten eigenlijk een oud fabriekshalletje of schoolgebouwtje. Die waren niet te vinden of, als ze werden aangeboden, waren ze onbetaalbaar.
  Auke ...

  Meer over Haarlemmerliede, Penningsveer
 • Amsterdam, Joan Muyskenweg

  Amsterdam, Joan Muyskenweg

  Aan de Amstel uit de wind

  We gaan langs bij de eigenaren van deze prachtige ark op een evenzo prachtige plek aan de Amstel. Het verhaal begint met dat Jan Bodewes en Monique Smulders nog nooit op het water hadden gewoond. ‘We vielen voor deze plek; in de stad maar ...

  Meer over Amsterdam, Joan Muyskenweg
 • Groningen, Tersluis

  Groningen, Tersluis

  Licht & Ruimte

  Attika Architecten ontwierp deze royale ark voor Erik en Bianca. Stoer, stijlvol en met een fantastische ligging. Ruimte, licht en uitzicht zijn volop aanwezig. Het 'chunky patroon' van vlakkere en dikkere delen aan de buitenzijde doet denken aan ...

  Meer over Groningen, Tersluis