muiden lange muiderweg ark

Woonark Muiden

Lange Muiderweg

Muiden Lange Muiderweg

Lengte16,00 m Breedte5,00 m
Hoogte3,50 m Inhoud315 m3
Oppervlakte133 m2

Thuis op het water in Muiden

Ons huis is echt een rustpunt geworden in ons hectische bestaan. Het voelt vanaf de eerste dag goed. Meteen al als je de woning binnenstapt, is onze persoonlijke ‘touch’ duidelijk merkbaar. De moderne, strakke en open bouw vervloeit in meer warmere elementen van de inrichting, wat een open sfeer en geborgenheid creëert. ’De truc is dat je basiselementen en -lijnen neutraal van kleur houdt, zodat het geheel niet te onrustig wordt, aldus Christian Westers’.

De woonark is ontworpen door een bevriende architect. Aan beide zijden van de entree bevindt zich een glazen deur, waardoor je aan de ene kant naar de zitkamer gaat en de ander kant naar de keuken. In de benedenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Stijlvol is de masterbedroom die in open verbinding staat met de badkamer.

Markant

Ondanks of misschien zelfs dankzij de rechte vormen is het een markante woonark geworden. In de gevel aan de waterzijde zijn maar liefst drie schuifpuien geplaatst. Zo heb je veel watercontact en stap je vanuit zowel de zitkamer als vanuit de keuken makkelijk naar het terras. Markant is ook de walgevel met een brede voordeur die qua kleur perfect past bij de antracietgrijze gevelbekleding; Natura Premium van Eternit. Op het dak staan twee ‘dozen’. Hierin zijn allerlei afvoerpijpen weggewerkt.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • amsterdam jacob van lennepkade ark

  Amsterdam, Jacob van Lennepkade

  Hartje Amsterdam, om van te watertanden

  Het is fantastisch wonen aan de Jacob van Lennepkade in Amsterdam. Hier ligt de enkellaags ark van de Ninya en Frank. Een ark om van te watertanden. Mooi én functioneel.

  De ark meet 17,25 bij 5 meter en herbergt ...

  Meer over Amsterdam, Jacob van Lennepkade
 • woonark amsterdam amstel

  Amsterdam, Amstel

  Een moderne ark in een historische hotspot van Amsterdam – dat was de uitdaging. Hans Paping kreeg zijn strakke ark door de Welstandscommissie en woont als een prins op de Amstel.
  Drie jaar geleden kocht Hans Paping zijn eerste waterwoning op deze historische plek in ...

  Meer over Amsterdam, Amstel
 • amsterdam brigantijnkade ark

  Amsterdam, Brigantijnkade

  Een sprong in het diepe

  Drijvend droomhuis op IJburg

  ‘Een sprong in het diepe, zo voelde het eerst wel. We kenden natuurlijk geen enkele arkenbouwer, wisten niets van bouwen op het water en de gemeente stelde, terecht, veel eisen. Bovendien hebben we ...

  Meer over Amsterdam, Brigantijnkade