muiden lange muiderweg ark

Woonark Muiden

Lange Muiderweg

Muiden Lange Muiderweg

Lengte16,00 m Breedte5,00 m
Hoogte3,50 m Inhoud315 m3
Oppervlakte133 m2

Thuis op het water in Muiden

Ons huis is echt een rustpunt geworden in ons hectische bestaan. Het voelt vanaf de eerste dag goed. Meteen al als je de woning binnenstapt, is onze persoonlijke ‘touch’ duidelijk merkbaar. De moderne, strakke en open bouw vervloeit in meer warmere elementen van de inrichting, wat een open sfeer en geborgenheid creëert. ’De truc is dat je basiselementen en -lijnen neutraal van kleur houdt, zodat het geheel niet te onrustig wordt, aldus Christian Westers’.

De woonark is ontworpen door een bevriende architect. Aan beide zijden van de entree bevindt zich een glazen deur, waardoor je aan de ene kant naar de zitkamer gaat en de ander kant naar de keuken. In de benedenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Stijlvol is de masterbedroom die in open verbinding staat met de badkamer.

Markant

Ondanks of misschien zelfs dankzij de rechte vormen is het een markante woonark geworden. In de gevel aan de waterzijde zijn maar liefst drie schuifpuien geplaatst. Zo heb je veel watercontact en stap je vanuit zowel de zitkamer als vanuit de keuken makkelijk naar het terras. Markant is ook de walgevel met een brede voordeur die qua kleur perfect past bij de antracietgrijze gevelbekleding; Natura Premium van Eternit. Op het dak staan twee ‘dozen’. Hierin zijn allerlei afvoerpijpen weggewerkt.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • Groningen, Eelderwolde, Paterswoldsemeer

  Paterswolde, Groningerweg

  Deze vier prachtige woonarken worden gebruikt als recreatiewoningen en liggen aan het Paterswoldsemeer, Groningen. Ontworpen door JAS Architecten (Jeroen Architectuur Studio). Een prachtige plek met een weids uitzicht.

  De arken zijn aan de buitenzijde bekleed met ...

  Meer over Paterswolde, Groningerweg
 • loenen aan de vecht oud over ark

  Loenen aan de Vecht, Oud Over

  Buitengewoon zicht op de Vecht

  In onze woonark wilden we alle seizoenen genieten van het ‘buiten’. Daarom wilden wij veel, heel veel glas... rondom, zodat buiten ook naar binnen komt. Onze smaak? Strak, rustig en modern. De woonark is 18 meter geworden. De door ...

  Meer over Loenen aan de Vecht, Oud Over
 • waterwonining woonark Amsterdam Wittenkade

  Amsterdam, de Wittenkade

  Heerlijk gelegen

  Op een unieke en populaire locatie om de hoek van het Westerpark en de Jordaan ligt deze prachtige onder architectuur gebouwde woonark. (ca. 116 m2)

  De woonboot is gelegen aan een zeer fraaie rustige kade. In de nabijheid treft u diverse ...

  Meer over Amsterdam, de Wittenkade