muiden lange muiderweg ark

Woonark Muiden

Lange Muiderweg

Muiden Lange Muiderweg

Lengte16,00 m Breedte5,00 m
Hoogte3,50 m Inhoud315 m3
Oppervlakte133 m2

Thuis op het water in Muiden

Ons huis is echt een rustpunt geworden in ons hectische bestaan. Het voelt vanaf de eerste dag goed. Meteen al als je de woning binnenstapt, is onze persoonlijke ‘touch’ duidelijk merkbaar. De moderne, strakke en open bouw vervloeit in meer warmere elementen van de inrichting, wat een open sfeer en geborgenheid creëert. ’De truc is dat je basiselementen en -lijnen neutraal van kleur houdt, zodat het geheel niet te onrustig wordt, aldus Christian Westers’.

De woonark is ontworpen door een bevriende architect. Aan beide zijden van de entree bevindt zich een glazen deur, waardoor je aan de ene kant naar de zitkamer gaat en de ander kant naar de keuken. In de benedenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Stijlvol is de masterbedroom die in open verbinding staat met de badkamer.

Markant

Ondanks of misschien zelfs dankzij de rechte vormen is het een markante woonark geworden. In de gevel aan de waterzijde zijn maar liefst drie schuifpuien geplaatst. Zo heb je veel watercontact en stap je vanuit zowel de zitkamer als vanuit de keuken makkelijk naar het terras. Markant is ook de walgevel met een brede voordeur die qua kleur perfect past bij de antracietgrijze gevelbekleding; Natura Premium van Eternit. Op het dak staan twee ‘dozen’. Hierin zijn allerlei afvoerpijpen weggewerkt.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • amsterdam nieuwendammerkade ark

  Amsterdam, Nieuwendammerkade

  Het buitengevoel in Amsterdam, zo kan het ook!

  Henk en Yvonne Bezemer woonden op een oude loodskotter aan de Nieuwendammerkade in Amsterdam. ‘Gezien onze leeftijd viel het onderhoud zwaar. Voor de toekomst moest de nieuwe woonark vooral comfortabel zijn en ...

  Meer over Amsterdam, Nieuwendammerkade
 • Waterwoning Meerstad Groningen

  Meerstad Groningen

  Wonen met prachtig uitzicht over het water?  Dat kan in deze comfortabele waterwoning. Deze waterwoning heeft een uniek karakter, is perfect geisoleerd, veilig en  de afwerking is tot in de puntjes verzorgd.

  De indeling wordt op uw woonwensen afgestemd. Beide ...

  Meer over Meerstad Groningen
 • amsterdam jaagpad ark

  Amsterdam, Jaagpad

  Spektakel aan de sluis in Amsterdam

  Briant Ent: Vooral over de combinatie van modern en klassiek zijn we erg tevreden. Details zoals de oude Amsterdamse voordeur, stijldeuren en een houtkachel geven een warme klassieke uitstraling. Verder is alles recht en stoer met ...

  Meer over Amsterdam, Jaagpad