purmerend wheredijk ark

Woonark Purmerend

Wheredijk

Purmerend Wheredijk

Lengte18 m Breedte5 m
Hoogte5 m Inhoud384 m3
Oppervlakte154 m2

Een mix van stijlen

Binnenkijken in Purmerend

Onze smaak is een mix van klassiek, modern en strak. Het meer klassieke uit zich in de rieten kap met de dakvorsten. ABC had al een aantal woonarken met rieten kap gebouwd en omdat we dat mooi vinden, zijn we op Urk terecht gekomen.

De watervilla is 18 bij 5 meter lang geworden. De waterzijde bestaat uit meerdere glazen puien. Ook het terras heeft een omheining van glas. De woonkamer is globaal in drie delen ingedeeld; woon-, eet- en werkkamer. De ruimten liggen allemaal in elkaars verlengde en grenzen alle aan de waterzijde. Praktisch is dat de ruime berging zowel van binnenuit als van de wal bereikbaar is.

Naturel kleurenpalet

De drie ruimtes zijn in een mooi kleurenpalet geschilderd. Heel naturel. Hier zie je ook goed dat klassiek, gemixt met strakke elementen heel goed samen gaan. Beneden bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Hier is ook, door middel van een luik, de berging onder de woonkamer te bereiken.

Keuze voor kwaliteit

‘We hebben echt gekozen voor kwaliteit. Bij abc wordt met specialisten onder één dak gewerkt. De professionele uitstraling, de deskundigheid, geen vertraging door weer of wind en, zoals gezegd, de eerder gebouwde arken, spraken ons zeer aan.’

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

 • woonark haarlemmerliede penningsveer

  Recreatieark Rijpwetering

  Recreatie juweeltje in Rijpwetering

  Midden in het polder- en plassengebied van het Groene Hart ligt dit juweeltje; de recreatiewoonark van Claudia en Jaap van Eck. In 2010 kochten ze een oudere woonark in Rijpwetering. ‘Toen wij aan het nadenken waren over de bouw ...

  Meer over Recreatieark Rijpwetering
 • waterwonining woonark Amsterdam Wittenkade

  Amsterdam, de Wittenkade

  Heerlijk gelegen

  Op een unieke en populaire locatie om de hoek van het Westerpark en de Jordaan ligt deze prachtige onder architectuur gebouwde woonark. (ca. 116 m2)

  De woonboot is gelegen aan een zeer fraaie rustige kade. In de nabijheid treft u diverse ...

  Meer over Amsterdam, de Wittenkade
 • amsterdam prinsengracht

  Amsterdam, Prinsengracht

  Klaar voor de toekomst

  Alex en Rolinda waren verrast dat ABC kosteloos expertise, advies en ondersteuning hierin gaf. Zo kregen zij zorgeloos hun waterproof vergunning. 
  ‘De ark mocht niet meer dan 5 meter breed zijn. Dat werd passen en meten, want we hadden ...

  Meer over Amsterdam, Prinsengracht