spakenburg zuyderzee project abc

Blikvangers Spakenburg afgemeerd Modelwatervilla vanaf februari te bezichtigen

Op donderdag 17 januari zijn de eerste drijvende woningen aangekomen in Spakenburg. Vanaf februari wordt de ‘modelwatervilla’ opengesteld. U bent dan van harte welkom om zelf te ervaren hoe het voelt om te wonen in een watervilla.

Vanaf 18 januari wordt één van de drijvende villa’s gereed gemaakt als modelwatervilla; de loopbruggen worden gemonteerd, de keuken en badkamer worden geplaatst en de watervilla wordt volledig ingericht.

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Volgt u onze berichtgeving via de site, via twitter (arkenbouwtweet) en facebook of via http://zuyderzee-wonen.nl.

Prachtig gelegen

Uniek en passend bij het karakter van de locatie zijn uiteraard de waterwoningen. De 15 woningen gelegen in het water, variëren in oppervlakte en prijsklasse. Iedere waterwoning beschikt over een drijvend terras. Bij deze tweelaagse woningen vindt u de ruime keuken en woonkamer op entreeniveau.Het entreeniveau is ongeveer 1 meter boven het water gelegen. Daaronder zijn de slaapkamers gelegen die een prachtig uitzicht hebben over de waterlijn.

Op de tweede verdieping kunt u bijvoorbeeld een werkkamer realiseren of een extra slaapkamer. Bovendien heeft u op de tweede verdieping de mogelijkheid om een terras te realiseren vanwaar uitgekeken kan worden over de wateren van het Eemmeer.
Voor welk doeleinde u deze verdieping ook gebruikt, u heeft hier een fantastisch uitzicht over het Eemmeer.

Verkoopprijzen vanaf € 389.000,- v.o.n.

Voor meer informatie kunt u ook nog verderop kijken op onze site: http://www.arkenbouw.nl/projectbouw/nieuwbouw/zuyderzee-spakenburg

 

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl