Groningen Tersluis project woonark

Groningen

Tersluis

Waterwonen in Tersluis Groningen

Een permanent vakantiegevoel

‘s Morgens doe je de gordijnen van de slaapkamer open. Het zonnetje weerkaatst via het water door het raam naar binnen. Eendjes drijven vrolijk kwakend voorbij en wensen je een goede morgen. ’s Avonds neem je vanaf je terras een frisse duik in het water en vaar je met je bootje naar de stad. Heerlijk na een dag werken. Door het robuuste ontwerp en het materiaalgebruik van de buitengevel ogen ze stoer en stijlvol. De drijvende woningen liggen fantastisch! Met veel ruimte en privacy geniet u van een schitterend uitzicht over het water.

Duurzaam en Zorgeloos Waterwonen - Welkom!

De drijvende woningen zijn duurzaam en perfect geïsoleerd. Hierdoor zijn ze zeer energiezuinig. De woningen zijn in de basis zo ontworpen, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, dat een laag energieverbruik vanzelfsprekend is. Goed om te weten dat waterwoningen voldoen aan het Bouwbesluit en hiermee dus aan alle eisen die u stelt aan comfortabel wonen. Op de wal bevindt zich een berging. Via een loopbrug met vast bordes bereikt u uw drijvende woning.

Financiering

De drijvende woningen worden met palen verankerd aan de bodem, blijven daar permanent liggen en worden ingeschreven in het scheepsregister. Dit betekent dat u een financiering voor een hypotheek kunt afsluiten. Dat kan zowel bij de Rabobank als de Triodos bank.

Robuust karakter

Ir N. Kruisheer, architect van Attika Architecten: ‘Ruimte, licht en uitzicht is volop aanwezig. Dat inspireerde ons tot deze stoere waterwoning met sterke oriëntatie op het water. ‘Fris witte kozijnen en hekwerken contrasteren met het ruige onbehandelde hout van de gevels. Het ‘chunky patroon’ van vlakkere en dikkere delen doet denken aan een damwand. Dat versterkt het robuuste karakter van de waterwoning.

Twee types

Er zijn twee types ontworpen.

Type 11 meet 11m x 5,9m en heeft een gebruiksoppervlak van 95 m2. De indeling is aanpasbaar aan uw eigen woonwensen en heeft een heerlijke watergerichte woonkamer. In de benedenverdieping bevinden zicht naast de badkamer en separaat toilet drie royale slaapkamers.

Type 15 Deze woning is het grootste woningtype en meet maar liefst 15m x 5,9m. Het gebruiksoppervlak is 135 m2. De woonverdieping geeft u alle ruimte uw eigen indeling te bepalen. Vanuit het royale zitgedeelte is het uitzicht ook hier aan alle kanten prachtig. In de benedenverdieping zijn vier slaapkamers gesitueerd. U kunt ervoor kiezen een extra ruime hal annex werkkamer te creëren.

Meer informatie?

Tijdens de bouw bent u te allen tijde welkom op Urk. Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen? Ook dat kan. Maakt u in beide gevallen een afspraak via tel. 0527-201345 en vraagt u naar Johan van Domselaar. Download hier de verkoopbrochure.

Verkoop:

Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs Pop Dijkemaweg 31c, 9731 BB Groningen T 050 5497654 www.wichersvanderschaaf.nl info@wichersvanderschaaf.nl

Wilt u meer weten over Tersluis-Meerstad, neemt u dan contact op met:

Bureau Meerstad Waterviolier 2, 9613 BH Meerstad T 050 5995710 www.meerstad.eu info@meerstad.eu

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

Nieuwbouw projecten bekijk alle nieuwbouw projecten
  • Urk impressie project woonark

    Eilandenrijck Urk

    Welkom

    Op een prachtige plek in de ruim opgezette Oranjewijk op Urk realiseert ABC Arkenbouw 7 royale drijvende watervilla’s. Ze liggen alle 7 prachtig. Hier geniet u op ieder moment van de dag en vanuit alle ruimtes van een schitterend uitzicht op het water. Het ...

    Meer over Eilandenrijck Urk