Alle opgeleverde projecten

 • waterwoning woonark meerstad groningen

  Meerstad Groningen

  Wonen op het water. Voor velen een droom, Bert en Harriëtte maakten het waar in Meerstad. Vanaf hun terras kunnen ze zo het water induiken. “Sinds we hier wonen hebben we het gevoel dat we elke dag op vakantie zijn.’’

  Meer over Meerstad Groningen
 • amsterdam kantoor waternet project

  Drijvend kantoor Waternet

  Het drijvende kantoor van Waternet is opgeleverd. Het drie verdiepingen tellende gebouw is feestelijk naar de bestemming gebracht. het is de thuishaven voor de bagger- en drijfvuilnisboten die de grachten en vaarwegen van Amsterdam schoonmaken.

  Meer over Drijvend kantoor Waternet
 • Eemhof Centerparcs

  Watervilla De Eemhof

  Voor Center Parcs Zeewolde bouwde ABC Arkenbouw vijf woonboten die onlangs werden ingehuldigd in de oude jachthaven Marina de Eemhof.

  Meer over Watervilla De Eemhof
 • lelystad drijven wonen projectbouw

  Drijvend wonen Lelystad

  In Warande, een nieuwe wijk aan de zuidkant van Lelystad, is een ‘drijvende woonwijk’ met 8 energiezuinige, onderhoudsarme en duurzame drijvende woningen, gerealiseerd. Gebouwd in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Op dit moment is nog één woning te koop.

  Meer over Drijvend wonen Lelystad
 • IJburg Waterbuurt West - 55 drijvende woningen

  Waterbuurt West

  WaterbuurtWest is één van de nieuwe exclusieve locaties waar waterwoningen in projectvorm gebouwd zijn (Steigereiland in Amsterdam).

  Meer over Waterbuurt West
 • project bouw residence loosdrecht

  Watervilla Residence

  Via een lommerrijk en 's avonds verlicht laantje met pergola's, rozenboog en weelderige beplanting, in onderhoud bij hoveniers, bereikt u de in de zomer van 2011 in gebruik genomen, onder architectuur gebouwde, Watervilla met een bruto woonruimte van 120 M2, verdeeld over ...

  Meer over Watervilla Residence