Alle opgeleverde projecten

 • utrecht terwijde project bouw

  Terwijde Utrecht

  Voor de centrale locatie aan de Jule Stynestraat in Terwijde bouwen wij 7 nieuwe drijvende woningen bouwen en 1 modelwoning. Wat u van een woning op de vaste wal zou verwachten, krijgt u ook hier: comfort, duurzaam en veilig. Nu in de verkoop!

  Meer over Terwijde Utrecht
 • waterwoning woonark meerstad groningen

  Meerstad Groningen

  Wonen op het water. Voor velen een droom, Bert en Harriëtte maakten het waar in Meerstad. Vanaf hun terras kunnen ze zo het water induiken. “Sinds we hier wonen hebben we het gevoel dat we elke dag op vakantie zijn.’’

  Meer over Meerstad Groningen
 • spakenburg zuyderzee project abc

  Zuyderzee-Spakenburg

  Het avondrood schittert in het water, kleine golven slaan tegen de kade...dit voelt als thuis. Wonen in Zuyderzee is bijzonder. U woont hier in het pittoreske Spakenburg, nabij het centrum, omgeven door rust, ruimte en water, uitzicht op het Eemmeer. Nog 1 modelwoning te koop!

  Meer over Zuyderzee-Spakenburg
 • amsterdam kantoor waternet project

  Drijvend kantoor Waternet

  Het drijvende kantoor van Waternet is opgeleverd. Het drie verdiepingen tellende gebouw is feestelijk naar de bestemming gebracht. het is de thuishaven voor de bagger- en drijfvuilnisboten die de grachten en vaarwegen van Amsterdam schoonmaken.

  Meer over Drijvend kantoor Waternet
 • Eemhof Centerparcs

  Watervilla De Eemhof

  Voor Center Parcs Zeewolde bouwde ABC Arkenbouw vijf woonboten die onlangs werden ingehuldigd in de oude jachthaven Marina de Eemhof.

  Meer over Watervilla De Eemhof
 • lelystad drijven wonen projectbouw

  Drijvend wonen Lelystad

  In Warande, een nieuwe wijk aan de zuidkant van Lelystad, is een ‘drijvende woonwijk’ met 8 energiezuinige, onderhoudsarme en duurzame drijvende woningen, gerealiseerd. Gebouwd in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Op dit moment is nog één woning te koop.

  Meer over Drijvend wonen Lelystad