Eemhof Centerparcs

Centerparcs

de Eemhof

Centerparcs de Eemhof

Voor Center Parcs Zeewolde bouwde ABC Arkenbouw vijf woonboten die onlangs werden ingehuldigd in de oude jachthaven Marina de Eemhof. Center Parcs had ABC als belangrijkste sleutelwoorden ‘luxe’ en ‘gezelligheid’ meegegeven; gasten moesten zich er meteen thuis voelen en toch helemaal op vakantie zijn.

Ruimte en luxe

ABC ging aan de slag en creëerde vijf VIP 6 persoons-woonarken met een oppervlakte van maar liefst 120 vierkante meter, uitgerust met drie slaapkamers, een ruime living, een moderne keuken, twee toiletten en twee luxe badkamers, waarvan één (die in de hoofdslaapkamer) met een groot bubbelbad. Op het privéterras bevinden zich een barbecue en een eethoek. Vanaf de ligstoelen kun je genieten van het weidse uitzicht over het Eemmeer.

Heerlijk ontspannen

Valt het weer tegen, dan kun je binnen ook heerlijk ontspannen. Met een wijntje voor de haard bijvoorbeeld, dobberend in het extra grote bubbelbad of je warmend aan de lichttherapielamp. Het kookeiland met inductieplaat en design afzuigkap nodigen uit tot culinaire creaties of authentieke schippersmaaltijden. Foto’s van de omgeving, zoals die van een groep vliegende eenden of wuivend riet, verbinden buiten met binnen.

Comfort in elk seizoen

ABC verhoogde het woongenot nog verder door slim gebruik van bouwmaterialen die de woonark goed verwarmen of juist afkoelen wanneer dat nodig is. Zo is de temperatuur in de VIP-woonark in elk seizoen heerlijk comfortabel.

Bootjes kijken

Opdrachtgever Center Parcs is zeer te spreken over ABC Arkenbouw. Lars van Pelt, Development Director CenterParcs Nederland: “Het is een top product geworden dat zal bij dragen aan top vakanties op de Eemhof!”

De eerste gast zegt te hebben genoten van het verblijf in de VIP-woonark. ‘Mijn gevoel was: rust, kalmte en frisheid (…) Lekker in de haven zitten en bootjes voorbij zien komen, heerlijk…’

Meer weten?

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van een van de VIP-woonboten bij Center Parcs Zeewolde kunt u kijken op http://centerparcs.vakantieparken-bungalowparken.nl/search/label/Eemhof 

Bent u geïnteresseerd in de woonarken van ABC Arkenbouw? Stuur een mail naar info@arkenbouw.nl of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

Opgeleverde projecten bekijk alle opgeleverde projecten
 • Utrecht Terwijde, drijvend wonen

  Drijvende woningen Utrecht

  Het Eilandenrijk in het Utrechtse Terwijde heeft ABC 19 hoogwaardige drijvende waterwoningen gebouwd, voorzien van alle comfort, duurzaamheid en veiligheid.

  Er zijn vijf typen ontworpen. Alle voorzien van twee verdiepingen. Het basismodel verschaft toegang tot het ...

  Meer over Drijvende woningen Utrecht
 • amsterdam kantoor waternet project

  Drijvend kantoor Waternet

  Het drijvende kantoor van Waternet is in onze fabriek in twee delen gebouwd en ook zo naar de haven van Urk getransporteerd. Vervolgens zijn ze aan elkaar gekoppeld en in zijn geheel vervoerd naar Amsterdam. 
  Er zijn ...

  Meer over Drijvend kantoor Waternet
 • project bouw residence loosdrecht

  Watervilla Residence

  Via een lommerrijk en 's avonds verlicht laantje met pergola's, rozenboog en weelderige beplanting, in onderhoud bij hoveniers, bereikt u de in de zomer van 2011 in gebruik genomen, onder architectuur gebouwde, Watervilla met een bruto woonruimte van 120 M2, verdeeld over ...

  Meer over Watervilla Residence