project bouw residence loosdrecht

Watervilla Residence

Loosdrechtse plassen

Residence Loosdrechtse plassen

Via een lommerrijk en 's avonds verlicht laantje met pergola's, rozenboog en weelderige beplanting, in onderhoud bij hoveniers, bereikt u de in de zomer van 2011 in gebruik genomen, onder architectuur gebouwde, Watervilla met een bruto woonruimte van 120 M2, verdeeld over twee woonlagen, gelegen in eigen grond en water.

Het grote zonneterras is gesitueerd op het zuiden. In plaats van, zoals meestal, een gehuurde steiger ligt deze Watervilla aan een aangelegde tuin met zonneterras.


Na de ruime entree bereikt u de betegelde hal met gastentoilet en de technische ruimte waarin de cv ketel is geïnstalleerd, die de vloerverwarming onafhankelijk aanstuurt vanuit de twee woonlagen. Verder is er in de T.R. volop ruimte voor wasmachine, droger, stofzuiger, strijkplank en andere huishoudelijke artikelen. De woonkamer met luxe open Siematic keuken bevindt zich op terrasniveau. Over de volle lengte van het zitgedeelte is een grote schuifpui aangebracht die evenals de openslaande deuren nabij de eettafel aansluit op het zonneterras.
Een halfronde brede hardhouten trap naast een panoramaraam in de woonkamer geeft toegang tot de tweede woonlaag met passage naar de grote masterbedroom, 2e en 3e slaapkamer, separate toilet, luxe badkamer met douche, tweede technische ruimte en ruime inbouw kasten.

De Watervilla is gebouwd voor permanente bewoning. De HR cv-ketel, optimale isolatie, de dubbele HR beglazing en ventilatiesysteem is berekend op strenge vorst en warme zomers. De woning valt op door het gebogen dak met hemelafvoeren voor een vlotte afvoer van regenwater, gebruik van duurzame natuurlijke materialen, onderhoudsvrije exterieur, de gebruikte exclusieve materialen en afwerking in het interieur, ruime bergruimte en smart lay-out. De sfeer wordt in hoge mate bepaald doordat door de gehele woning meer dan 25 te dimmen inbouwspots in het plafond, de halfronde trap en de schitterende quickstep vloeren zijn aangebracht, terwijl het wooncomfort wordt verhoogd door TV- telefoonaansluitingen, één of meer plafonnières in alle vertrekken en een draadloos internet te gebruiken in de woning of op het grote terras.

Het Architectonische ontwerp, de technische voorzieningen zoals nieuwe kabels en leidingen voor elektra, gas, water, riool, cai, telefoon vanuit een aansluitkast, de ligging met ruime tuin in een door hoveniers aangelegde groene omgeving, een nieuwe hardhouten damwand, een schone ligplaats verklaring en een gereserveerde ligplaats voor uw pleziervaartuig op slechts 75 meter in een bijbehorende privé haven direct aan de Loosdrechtse Plassen maakt deze woning uniek zijn soort.

 

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

Opgeleverde projecten bekijk alle opgeleverde projecten
 • havenpaviljoen schiedam project arkenbouw

  Havenpaviljoen Schiedam

  Aan het Doeleplein in Schiedam is door ABC Arkenbouw een passantenhaven gebouwd. De haven bestaat enerzijds uit een steiger voor pleziervaartuigen met stroom- en watertappunten, anderzijds is het een waterpaviljoen met hierin sanitaire ...

  Meer over Havenpaviljoen Schiedam
 • spakenburg zuyderzee project abc

  Zuyderzee-Spakenburg

  De gemakken van het historische dorp, gecombineerd met de vrijheid van wonen langs het Eemmeer. Deze voor Nederland volstrekt unieke woonervaring is weggelegd voor de bewoners van de watervilla’s die een plek hebben in de Zuiderzeehaven van Spakenburg. Nu hier alle ...

  Meer over Zuyderzee-Spakenburg
 • zwolle studenten huisvesting project abc

  Drijvend studentenhuisvesting

  Dit concept voor drijvende studentenhuisvesting heeft twee woonblokken en een centrale hal. Boven de hal is een lichtstraat geplaatst. De buitenzijde is voorzien van stalen beplating. De drie gekoppelde bakken zijn de oersterke basis voor dit ...

  Meer over Drijvend studentenhuisvesting