project bouw residence loosdrecht

Watervilla Residence

Loosdrechtse plassen

Residence Loosdrechtse plassen

Via een lommerrijk en 's avonds verlicht laantje met pergola's, rozenboog en weelderige beplanting, in onderhoud bij hoveniers, bereikt u de in de zomer van 2011 in gebruik genomen, onder architectuur gebouwde, Watervilla met een bruto woonruimte van 120 M2, verdeeld over twee woonlagen, gelegen in eigen grond en water.

Het grote zonneterras is gesitueerd op het zuiden. In plaats van, zoals meestal, een gehuurde steiger ligt deze Watervilla aan een aangelegde tuin met zonneterras.


Na de ruime entree bereikt u de betegelde hal met gastentoilet en de technische ruimte waarin de cv ketel is geïnstalleerd, die de vloerverwarming onafhankelijk aanstuurt vanuit de twee woonlagen. Verder is er in de T.R. volop ruimte voor wasmachine, droger, stofzuiger, strijkplank en andere huishoudelijke artikelen. De woonkamer met luxe open Siematic keuken bevindt zich op terrasniveau. Over de volle lengte van het zitgedeelte is een grote schuifpui aangebracht die evenals de openslaande deuren nabij de eettafel aansluit op het zonneterras.
Een halfronde brede hardhouten trap naast een panoramaraam in de woonkamer geeft toegang tot de tweede woonlaag met passage naar de grote masterbedroom, 2e en 3e slaapkamer, separate toilet, luxe badkamer met douche, tweede technische ruimte en ruime inbouw kasten.

De Watervilla is gebouwd voor permanente bewoning. De HR cv-ketel, optimale isolatie, de dubbele HR beglazing en ventilatiesysteem is berekend op strenge vorst en warme zomers. De woning valt op door het gebogen dak met hemelafvoeren voor een vlotte afvoer van regenwater, gebruik van duurzame natuurlijke materialen, onderhoudsvrije exterieur, de gebruikte exclusieve materialen en afwerking in het interieur, ruime bergruimte en smart lay-out. De sfeer wordt in hoge mate bepaald doordat door de gehele woning meer dan 25 te dimmen inbouwspots in het plafond, de halfronde trap en de schitterende quickstep vloeren zijn aangebracht, terwijl het wooncomfort wordt verhoogd door TV- telefoonaansluitingen, één of meer plafonnières in alle vertrekken en een draadloos internet te gebruiken in de woning of op het grote terras.

Het Architectonische ontwerp, de technische voorzieningen zoals nieuwe kabels en leidingen voor elektra, gas, water, riool, cai, telefoon vanuit een aansluitkast, de ligging met ruime tuin in een door hoveniers aangelegde groene omgeving, een nieuwe hardhouten damwand, een schone ligplaats verklaring en een gereserveerde ligplaats voor uw pleziervaartuig op slechts 75 meter in een bijbehorende privé haven direct aan de Loosdrechtse Plassen maakt deze woning uniek zijn soort.

 

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

Opgeleverde projecten bekijk alle opgeleverde projecten
 • IJburg Waterbuurt West - 55 drijvende woningen

  Waterbuurt West

  WaterbuurtWest is één van de nieuwe exclusieve locaties waar waterwoningen in projectvorm gebouwd zijn (Steigereiland in Amsterdam).

  Projectinformatie

  De waterwoningen vormen een unieke buurt met 55 in het water drijvende woningen, 3 paalwoningen aan ...

  Meer over Waterbuurt West
 • utrecht terwijde project bouw

  Terwijde Utrecht

  Voor de centrale locatie aan de Jule Stynestraat in Terwijde zijn 14 stijlvolle drijvende woningen in aanbouw. Een aantal daarvan ligt al op hun plek. Wat u van een woning op de vaste wal zou verwachten, krijgt u ook hier: comfort, duurzaam en ...

  Meer over Terwijde Utrecht
 • amsterdam kantoor waternet project

  Drijvend kantoor Waternet

  Het drijvende kantoor van Waternet is in onze fabriek in twee delen gebouwd en ook zo naar de haven van Urk getransporteerd. Vervolgens zijn ze aan elkaar gekoppeld en in zijn geheel vervoerd naar Amsterdam. 
  Er zijn ...

  Meer over Drijvend kantoor Waternet