spakenburg zuyderzee project abc

Spakenburg

Zuyderzee

Wonen in Zuyderzee-Spakenburg

De gemakken van het historische dorp, gecombineerd met de vrijheid van wonen langs het Eemmeer. Deze voor Nederland volstrekt unieke woonervaring is weggelegd voor de bewoners van de watervilla’s die een plek hebben in de Zuiderzeehaven van Spakenburg. Nu hier alle watervilla’s verkocht zijn is ook de modelwatervilla te koop. 

Wonen in een watervilla in Spakenburg

’s Morgens doe je de gordijnen van de slaapkamer open. Het zonnetje weerkaatst via het water door het raam naar binnen. Eendjes drijven vrolijk kwakend voorbij en lijken je een goede morgen te wensen. Natuurlijk, het is geen 365 dagen per jaar mooi weer. Maar voor bewoners van een watervilla is deze beleving verre van een utopie. En bij onstuimig weer? Ook dan is het schouwspel fascinerend. Maar dan wel mét behoud van de veiligheid en het wooncomfort.

Van alle gemakken voorzien

Achter de voordeur ligt, circa 1 meter boven het wateroppervlak, de ruime entree met toilet. Vervolgens kom je in de comfortabele woonkamer met uitzicht over de Zuiderhaven. Ook de keuken bevindt zich hier met toegang tot het drijvende terras. Een trap voert naar de onderverdieping met drie slaapkamers, het tweede toilet en de badkamer (voorzien van douche en ligbad). Deze verdieping ligt ter hoogte van de waterlijn, wat een prachtig uitzicht oplevert. De verdieping boven de woonlaag is een open studio/werkkamer met toegang tot het royale dakterras. Hier kun je beschut zitten met een fantastisch uitzicht over het Eemmeer en bijvoorbeeld de langsvarende botters.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de laatste watervilla in Spakenburg kunt u terecht bij Johan van Domselaar: 06-536 34 915, johan.vandomselaar@arkenbouw.nl of via www.zuyderzee-wonen.nl.

 

 

Johan van Domselaar

Wilt u meer weten?

Neem contact op
met Johan van Domselaar

Tel. 0527 201345
Email: j.vandomselaar@arkenbouw.nl

Opgeleverde projecten bekijk alle opgeleverde projecten
 • Urk impressie project woonark

  Drijvende hotelkamer Wales

  Welkom

  Meer over Drijvende hotelkamer Wales
 • Eemhof Centerparcs

  Watervilla De Eemhof

  Voor Center Parcs Zeewolde bouwde ABC Arkenbouw vijf woonboten die onlangs werden ingehuldigd in de oude jachthaven Marina de Eemhof. Center Parcs had ABC als belangrijkste sleutelwoorden ‘luxe’ en ‘gezelligheid’ meegegeven; gasten moesten zich er meteen ...

  Meer over Watervilla De Eemhof
 • utrecht terwijde project bouw

  Terwijde Utrecht

  Levensgenieters wonen op het water

  ‘s Morgens doe je de gordijnen van de slaapkamer open. Het zonnetje weerkaatst via het water door het raam naar binnen. Eendjes drijven vrolijk kwakend voorbij en wensen je een goede morgen. ‘s Avonds kijk je vanaf je terras ...

  Meer over Terwijde Utrecht